Két férfi útbaigazítást kért egy pécsi nőtől, majd betuszkolták a kocsiba, hazavitték, és mindketten megerőszakolták

Brutális pécsi nemi erőszakról írt a Szabad Pécs, a Pécsi Törvényszék közleményére hivatkozva.

A lap szerint pénteken egy pécsi testvérpár kegyetlen nemi erőszak miatt áll bíróság elé, bár azt még – az ügy zárt adatkezelése miatt – hivatalosan nem lehet tudni, hogy egy fiatal lányt vagy egy idősebb nőt erőszakoltak-e meg tavaly tavasszal a Kertvárosban.

A vád szerint a két férfi egy Audi A6-osba rángatott be egy nőt, miután útbaigazítást kérve leszólították. Megmondták neki, hogy „szeretnének vele közösülni”, de ő ezt visszautasította. Ennek ellenére győzködték, hogy szálljon be a kocsiba, így ő el akart menekülni, amire az egyik férfi elkapta a hajánál és a kabátjánál fogva, majd az autóhoz húzta, és a társával együtt betuszkolta a kocsiba.

A két férfi a nőt elvitte magukhoz, és előbb kiszívták a nyakát, majd mindkét férfi megerőszakolta egy matracon, miközben leszorították. A nő másnap reggel tudott elmenekülni a házból, előbb hazament, majd a rendőrségre, ahol feljelentést tett.

A Szabad Pécs azt írja, hogy a másodrendű vádlott enyhe fokban korlátozva volt a cselekménye következményeinek felismerésében, és az annak megfelelő cselekvésben. (via Szabad Pécs. A címlapkép illusztráció.)