Kevin Spacey bejelentette, hogy meleg férfiként éli az életét, miután megvádolták egy gyerekszínész molesztálásával

külföld
2017 október 30., 07:46
comments 488

Anthony Rapp a Buzzfeednek adott interjúban azt állítja, hogy 14 éves korában egy Kevin Spacey otthonában tartott bulin a házigazda részegen rámászott. Az azóta szolid filmes karriert befutó Rapp úgy emlékszik, sikerült kimenekülnie a hálószobából, bezárkózott a fürdőszobába, majd elhagyta Spacey házát.

Anthony Rapp 2013-ban
photo_camera Anthony Rapp 2013-ban Fotó: STEPHEN LOVEKIN/AFP

Spacey azonnal reagált a Twitteren:

"Őszintén mondom, hogy nem emlékszem erre a találkozásra, amely már több mint 30 éve lehetett. De ha valóban úgy viselkedtem, ahogy leírja, akkor a legőszintébb bocsánatkéréssel tartozom a messzemenőkig helytelen részeg viselkedésemért, és sajnálom, hogy ennyi éven keresztül cipelnie kellett ezt az érzelmi terhet."

link Forrás

A következő bekezdésben némiképp meglepő módon coming out-ol a magánéletéről korábban alig nyilatkozó sztár, és leírja, hogy élete során férfiakba és nőkbe is volt szerelmes, illetve férfiakkal és nőkkel egyaránt folytatott szexuális kapcsolatot. 

"Most úgy döntöttem, hogy meleg férfiként élek tovább. Őszintén és nyíltan akarom kezelni ezt a kérdést, amit úgy tudok elkezdeni, ha megvizsgálom a saját viselkedésemet" - zárja sorait.

(Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.