Kevin Spacey bejelentette, hogy meleg férfiként éli az életét, miután megvádolták egy gyerekszínész molesztálásával

Anthony Rapp a Buzzfeednek adott interjúban azt állítja, hogy 14 éves korában egy Kevin Spacey otthonában tartott bulin a házigazda részegen rámászott. Az azóta szolid filmes karriert befutó Rapp úgy emlékszik, sikerült kimenekülnie a hálószobából, bezárkózott a fürdőszobába, majd elhagyta Spacey házát.

Anthony Rapp 2013-banFotó: STEPHEN LOVEKIN/AFP

Spacey azonnal reagált a Twitteren:

"Őszintén mondom, hogy nem emlékszem erre a találkozásra, amely már több mint 30 éve lehetett. De ha valóban úgy viselkedtem, ahogy leírja, akkor a legőszintébb bocsánatkéréssel tartozom a messzemenőkig helytelen részeg viselkedésemért, és sajnálom, hogy ennyi éven keresztül cipelnie kellett ezt az érzelmi terhet."

A következő bekezdésben némiképp meglepő módon coming out-ol a magánéletéről korábban alig nyilatkozó sztár, és leírja, hogy élete során férfiakba és nőkbe is volt szerelmes, illetve férfiakkal és nőkkel egyaránt folytatott szexuális kapcsolatot. 

"Most úgy döntöttem, hogy meleg férfiként élek tovább. Őszintén és nyíltan akarom kezelni ezt a kérdést, amit úgy tudok elkezdeni, ha megvizsgálom a saját viselkedésemet" - zárja sorait.

(Via BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.