Klórgázszivárgás volt egy visegrádi szállodában

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hétfő este klórgáz szivárgott egy kiömlő folyadékból Visegrádon, egy szállodában – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila elmondta, hogy a szálloda mínusz 2. emeletén kiömlött egy valószínűleg medencetisztításához használt folyadék, amely klórgázt bocsátott ki.

A hotel épületében kb. 300 vendég és a 40 fős személyzet tartózkodott, akiket a tűzoltók az aulába kísértek. A tűzoltók teljes légzőfelszerelésben vizsgálták át az épületet, és a helyszínre érkezett a katasztrófavédelem mobil laborja, ami nem talált veszélyes anyagot a levegőben.

Az MTI úgy tudja, a mentők 3 gyereket és 5 felnőttet vizsgáltak meg, és néhányukat megfigyelésre kórházba szállították. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.