Klórgázszivárgás volt egy visegrádi szállodában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hétfő este klórgáz szivárgott egy kiömlő folyadékból Visegrádon, egy szállodában – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila elmondta, hogy a szálloda mínusz 2. emeletén kiömlött egy valószínűleg medencetisztításához használt folyadék, amely klórgázt bocsátott ki.

A hotel épületében kb. 300 vendég és a 40 fős személyzet tartózkodott, akiket a tűzoltók az aulába kísértek. A tűzoltók teljes légzőfelszerelésben vizsgálták át az épületet, és a helyszínre érkezett a katasztrófavédelem mobil laborja, ami nem talált veszélyes anyagot a levegőben.

Az MTI úgy tudja, a mentők 3 gyereket és 5 felnőttet vizsgáltak meg, és néhányukat megfigyelésre kórházba szállították. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.