Klórgázszivárgás volt egy visegrádi szállodában

Hétfő este klórgáz szivárgott egy kiömlő folyadékból Visegrádon, egy szállodában – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila elmondta, hogy a szálloda mínusz 2. emeletén kiömlött egy valószínűleg medencetisztításához használt folyadék, amely klórgázt bocsátott ki.

A hotel épületében kb. 300 vendég és a 40 fős személyzet tartózkodott, akiket a tűzoltók az aulába kísértek. A tűzoltók teljes légzőfelszerelésben vizsgálták át az épületet, és a helyszínre érkezett a katasztrófavédelem mobil laborja, ami nem talált veszélyes anyagot a levegőben.

Az MTI úgy tudja, a mentők 3 gyereket és 5 felnőttet vizsgáltak meg, és néhányukat megfigyelésre kórházba szállították. (MTI)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.