Orbán Viktor emelkedett hangulatban avatta fel Mészáros Lőrincék izocukorüzemét

Magyarország újraiparosítása mérföldkőhöz érkezett a Kall Ingredients Kft. tiszapüspöki izocukorüzemével - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a gyár avatóján az MTI tudósítása szerint.  Az Eximbank becsléseire hivatkozva megjegyezte: az üzem tevékenysége 185 milliárd forinttal növeli a GDP-t.

Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

A miniszterelnök beszédében azt is megköszönte a Kall Kft.-nek, hogy "egy ilyen remek eseménnyel ünnepelhetjük az uniós cukorkvóta kimúlását". "Reméljük, másfajta kvóták is hamarosan követik a példáját" - tette hozzá sejtelmesen.

Ahogy az MTI fogalmaz:

"Az üzemet Orbán Viktor mellett a tulajdonosok részéről Kárpáti László és Mészáros Lőrinc indította el ünnepélyesen."

A miniszterelnök pedig ezzel a felvezetéssel tette közzé vonatkozó fotóalbumát a Facebookon: "Ha baj van, akkor mindig csak magunkra számíthatunk."

Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

(Via MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.