Orbán Viktor emelkedett hangulatban avatta fel Mészáros Lőrincék izocukorüzemét

POLITIKA
2017 október 30., 14:23
comments 272

Magyarország újraiparosítása mérföldkőhöz érkezett a Kall Ingredients Kft. tiszapüspöki izocukorüzemével - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a gyár avatóján az MTI tudósítása szerint.  Az Eximbank becsléseire hivatkozva megjegyezte: az üzem tevékenysége 185 milliárd forinttal növeli a GDP-t.

photo_camera Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

A miniszterelnök beszédében azt is megköszönte a Kall Kft.-nek, hogy "egy ilyen remek eseménnyel ünnepelhetjük az uniós cukorkvóta kimúlását". "Reméljük, másfajta kvóták is hamarosan követik a példáját" - tette hozzá sejtelmesen.

Ahogy az MTI fogalmaz:

"Az üzemet Orbán Viktor mellett a tulajdonosok részéről Kárpáti László és Mészáros Lőrinc indította el ünnepélyesen."

A miniszterelnök pedig ezzel a felvezetéssel tette közzé vonatkozó fotóalbumát a Facebookon: "Ha baj van, akkor mindig csak magunkra számíthatunk."

Orbán Viktor miniszterelnök és Mészáros Lõrinc, az Opus Global Nyrt. egyik tulajdonosa 2017. október 30-án a tiszapüspöki izocukorüzem avatásán
photo_camera Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

(Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.