Orbán Viktor emelkedett hangulatban avatta fel Mészáros Lőrincék izocukorüzemét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Magyarország újraiparosítása mérföldkőhöz érkezett a Kall Ingredients Kft. tiszapüspöki izocukorüzemével - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a gyár avatóján az MTI tudósítása szerint.  Az Eximbank becsléseire hivatkozva megjegyezte: az üzem tevékenysége 185 milliárd forinttal növeli a GDP-t.

Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

A miniszterelnök beszédében azt is megköszönte a Kall Kft.-nek, hogy "egy ilyen remek eseménnyel ünnepelhetjük az uniós cukorkvóta kimúlását". "Reméljük, másfajta kvóták is hamarosan követik a példáját" - tette hozzá sejtelmesen.

Ahogy az MTI fogalmaz:

"Az üzemet Orbán Viktor mellett a tulajdonosok részéről Kárpáti László és Mészáros Lőrinc indította el ünnepélyesen."

A miniszterelnök pedig ezzel a felvezetéssel tette közzé vonatkozó fotóalbumát a Facebookon: "Ha baj van, akkor mindig csak magunkra számíthatunk."

Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

(Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.