Vegyes párra támadtak rasszista fehérek Tennesseeben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Fajvédő fehérek egy húsz-harminc fős csoportja támadt egy vegyes párra a tennessee-i Nashville egyik éttermében. A rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint "a 30 éves fehér nő és 37 éves afroamerikai párja az asztaluknál ültek, amikor 20-30 fehér férfi és nő lépett be az étterembe és foglalt helyet mellettük". A rendőrök szerint a csoport tagjai zaklatni kezdték a párt, azt mondták a nőnek, hogy hagyja el a párját.

A szóváltás ökölpárbajjá fajult, amely idővel az étterem előtti járdán folytatódott. Erről már felvételek is vannak, bár ezek elég zavarosak. Az mindenesetre látszik rajtuk, hogy egy nő vérző sebeket szerzett a verekedésben. Pedig a Tennessean című újság jelentése szerint a pár már azért menekült ki az utcára az étteremből, hogy kikeveredjen az összecsapásból. (Via Splinternews)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.