Csak a férjét akarta, végül az egész családot megmérgezte a házasságra kényszerített pakisztáni nő

étel
2017 október 31., 15:28
comments 111
hűsítő pohár ayranok
photo_camera hűsítő pohár ayranok Fotó: wikimedia commons

Férje volt a célpont, de az egész család meghalt Iszlamábádban, miután egy házasságra kényszerített nő mérget kevert a tejbe, amit urának szánt. Az esetről az MTI, az APA és az APF hírügynökségek számoltak be a pakisztáni rendőrségre hivatkozva. 

A hír szerint a nő a Törökországban és Pakisztánban és az indiai szubkontinensen általában is népszerű joghurtos italba, az ayranba kevert bele mérget. Az elkövetőről kiderült, hogy szeretője is volt. 

A gyanú szerint még múlt héten keverte bele a gyilkos anyagot a férjének szánt kancsó tejbe, de azt végül az úr nem itta meg, helyette a családi ayranban oldották fel. 13-an meghaltak, 14-en kórházba kerültek a mérgezés után.  

A nőt Pundzsáb tartományban muzaffargari körzetében kényszerítették házasságra még szeptemberben. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.