Matolcsyék alagutat fúrnak a Széll Kálmán téren

2017 október 31., kedd 6:53
88

A Magyar Nemzeti Bank által létrehozott Pallas Athéné alapítványok aktuális ügyeiről szóló cikkel örvendeztette meg olvasóit az Mfor.hu. A korábbann számtalan botrányba keveredő alapítványok továbbra is remek gazdái a közpénznek, ezzel kapcsolatban senkinek ne legyenek kételyei.

Az alapítványok által vitt ingatlanprojektek körül viszont ennél egy fokkal érdekesebb hírek vannak. Egyrészt elvileg 2018 elején nyílik meg a Budai Kreatív Ház nevű akármi, ami a Vákert Bazár mellettti, Vízház nevű épületben kap helyet. Arról a furcsa tornyos izéről van szó, amiben korábban a Várkert Kaszinó működött.

Szintén az MNB újítja fel a Krisztina Körúton álló, egykor a Posta tulajdonában lévő Buda Palotát. Arról a mézeskalácsszerű izéről van szó, aminek a földszintjén néhány éve egy hatalmas postahivatal működött.

Az Mfor úgy tudja, hogy a tervek szerint a Széll Kálmán tér felől, a Várfok utca alatt egy gyalogos alagutat fúrnának a Krisztina körútig. A tér és a körút között csak 1 méter a szinteltérés, így a dolog nem tűnik lehetetlennek, csak furcsának.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt