Matolcsyék alagutat fúrnak a Széll Kálmán téren

Budapest
2017 október 31., 06:53
comments 86

A Magyar Nemzeti Bank által létrehozott Pallas Athéné alapítványok aktuális ügyeiről szóló cikkel örvendeztette meg olvasóit az Mfor.hu. A korábbann számtalan botrányba keveredő alapítványok továbbra is remek gazdái a közpénznek, ezzel kapcsolatban senkinek ne legyenek kételyei.

Az alapítványok által vitt ingatlanprojektek körül viszont ennél egy fokkal érdekesebb hírek vannak. Egyrészt elvileg 2018 elején nyílik meg a Budai Kreatív Ház nevű akármi, ami a Vákert Bazár mellettti, Vízház nevű épületben kap helyet. Arról a furcsa tornyos izéről van szó, amiben korábban a Várkert Kaszinó működött.

Szintén az MNB újítja fel a Krisztina Körúton álló, egykor a Posta tulajdonában lévő Buda Palotát. Arról a mézeskalácsszerű izéről van szó, aminek a földszintjén néhány éve egy hatalmas postahivatal működött.

Az Mfor úgy tudja, hogy a tervek szerint a Széll Kálmán tér felől, a Várfok utca alatt egy gyalogos alagutat fúrnának a Krisztina körútig. A tér és a körút között csak 1 méter a szinteltérés, így a dolog nem tűnik lehetetlennek, csak furcsának.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.