Orbán: Isten segítsége, hogy bár világerők ellen küzdünk, még mindig állunk a lábunkon

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

"Az isteni ige arra tanít minket, hogy ne a véletlent, hogy ne a sors szeszélyét lássuk abban, hogy itt és most Magyarország élén keresztény, hitvalló kormány áll, hanem érezzük benne Isten kegyelmének megnyilvánulását," mondta Orbán Viktor a reformáció jubileumi emlékévének központi ünnepségén a Papp László Budapest Sportarénában kedden. 

"Valljuk, és vállaljuk, hogy Magyarországnak a keresztényellenes, internacionalista kormányzás után egy keresztény értékeket követni igyekvő kormányzásra van szükség,"

tette hozzá a miniszterelnök. Hogy ez helyes, megerősítette őket a két választási győzelem. 

"Kiváltságnak tekintjük, hogy ebben a megújulásban a gondviselés eszközként használta a kormányt,"

jelentette ki Orbán. 

"Isten segítségét látjuk abban is, hogy bár súlyos erők ellen is sorompóba kell lépnünk, még mindig állunk a lábunkon."

Mi olyan jövőt akarunk, amiben a munka minden formája Isten nagyobb dicsőségét szolgálja,

"az utcasepréstől, a kormányzásig. Igazi istentisztelet és emberszolgálat."

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.