„Titokban vette el menyasszonyát Kasza Tibi!"- tudta meg elsőként Kasza Tibi vadonatúj bulvárlapja

bulvár
2017 október 31., 17:14
comments 252

Csak néhány ezer követő választja el a magyar televíziózás egyik utolsó bulvármohikánját attól, hogy meglegyen az 1 millió követője a Facebookon és ezzel örökre bevonuljon a halhatatlanok közé.

Kasza Tibitől, aki ma már akkora Facebook-isten, hogy katedrán tanítja hiperszemélyességet, nem lehet elvitatni, hogy sikeresen mentette át a 2000-es évek popszcénájában összegereblyézett ismertségét a kereskedelmi tévékhez, majd onnan a közösségi médiába, ahol ma már valóságos pénzgyártó gépet üzemeltet napi 18 órában.

Kasza lassan kinövi a közösségi médiát is, úgyhogy október végén beröffentette saját bulvárhonlapját, ami a legszebb nemzetközi fake news oldalak névadó hagyományát követve a TOP WORLD NEWS cím alatt elérhető. A twn.hu klasszikus low budget bulvár eszközökkel operál, mint például gyászhírek név nélkül:

és Facebook-posztokból gyártott vezető cikkek:

DE a legjobb az első exkluzív anyag:

 „ Egy egész ország könnyezett április közepén a tévé előtt ülve",  amikor Tibor a Nagy Duett színpadán letérdelt barátnője elé, írja a TWN, ahol most megtudták, hogy a pár szerette volna elkerülni a sajtónyilvánosságot, ezért titokban házasodtak össze a Grand Canyonnál. 

Kasza most exkluzív interjút adott a TWN-nek, aminek ügyvezetője Kasza Tibor, felelős szerkesztője pedig testvére, a szintén a Crystal együttesben nevelkedett Kasza Gábor:

 „A lánykérés után azt akartuk, hogy ez a nap csak a miénk legyen, és csak rólunk szóljon. Varázslatos volt a helyszín, csodálatos érzés volt a végtelen Grand Canyon felett kimondani azt a bizonyos "Igen"-t. Természetesen a családunkkal már megünnepeltük az esküvőnket, és elérkezettnek láttuk az időt, hogy a rajongóinkat is beavassuk a titkunkba."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.