A Momentum szerint Juhász érdeme, hogy Rogán nem indul az V. kerületben, de ők azért elindítják ellene Fekete-Győr Andrást

POLITIKA
2017 november 02., 08:46
comments 575

A 2018-as választás egyik legbizarrabb csatája az V. kerületben várható, ahol az Együtt elnök Juhász Péter, a Momentum vezetője, Fekete-Győr András, és a Fidelitas főnöke, Böröcz László mérkőzhet, illetve azt még nem tudni, hogy MSZP/DK/LMP/egyéb vonalról érkezik-e további induló.

A dolog azért furcsa, mert Juhász Péter évek óta aktív a kerületben, folyamatosan üti Rogán Antal egykori polgármestert és csapatait a kerületi korrupciós ügyek miatt. Kedden még Soproni Tamás momentumos alelnök is úgy fogalmazott, hogy Rogán Juhász Péter munkája miatt nem tud elindulni a kerültben, ahol a fideszes propagandaminiszter évekig polgármester és egyéni képviselő volt.

Ennek tudatában nem teljesen érthető, hogy a Momentum miért indítja rá legismertebb arcát Juhászra. Soproni szerint Fekete-Győr beágyazottsága mélyebb a kerületben, mint Juhászé, mert ott él, tanult és dolgozott. Juhász erre a felvetésre a csütörtöki Magyar Nemzetben válaszolt, szerinte vicc, amit a momentumosok a beágyazottságáról mondanak, és

„a Momentum egész politikáját jellemzi, hogy még ebben a kérdésben sem voltak hajlandók egyeztetni.”

(via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.