A Momentum szerint Juhász érdeme, hogy Rogán nem indul az V. kerületben, de ők azért elindítják ellene Fekete-Győr Andrást

A 2018-as választás egyik legbizarrabb csatája az V. kerületben várható, ahol az Együtt elnök Juhász Péter, a Momentum vezetője, Fekete-Győr András, és a Fidelitas főnöke, Böröcz László mérkőzhet, illetve azt még nem tudni, hogy MSZP/DK/LMP/egyéb vonalról érkezik-e további induló.

A dolog azért furcsa, mert Juhász Péter évek óta aktív a kerületben, folyamatosan üti Rogán Antal egykori polgármestert és csapatait a kerületi korrupciós ügyek miatt. Kedden még Soproni Tamás momentumos alelnök is úgy fogalmazott, hogy Rogán Juhász Péter munkája miatt nem tud elindulni a kerültben, ahol a fideszes propagandaminiszter évekig polgármester és egyéni képviselő volt.

Ennek tudatában nem teljesen érthető, hogy a Momentum miért indítja rá legismertebb arcát Juhászra. Soproni szerint Fekete-Győr beágyazottsága mélyebb a kerületben, mint Juhászé, mert ott él, tanult és dolgozott. Juhász erre a felvetésre a csütörtöki Magyar Nemzetben válaszolt, szerinte vicc, amit a momentumosok a beágyazottságáról mondanak, és

„a Momentum egész politikáját jellemzi, hogy még ebben a kérdésben sem voltak hajlandók egyeztetni.”

(via Index)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.