A Momentum szerint Juhász érdeme, hogy Rogán nem indul az V. kerületben, de ők azért elindítják ellene Fekete-Győr Andrást

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A 2018-as választás egyik legbizarrabb csatája az V. kerületben várható, ahol az Együtt elnök Juhász Péter, a Momentum vezetője, Fekete-Győr András, és a Fidelitas főnöke, Böröcz László mérkőzhet, illetve azt még nem tudni, hogy MSZP/DK/LMP/egyéb vonalról érkezik-e további induló.

A dolog azért furcsa, mert Juhász Péter évek óta aktív a kerületben, folyamatosan üti Rogán Antal egykori polgármestert és csapatait a kerületi korrupciós ügyek miatt. Kedden még Soproni Tamás momentumos alelnök is úgy fogalmazott, hogy Rogán Juhász Péter munkája miatt nem tud elindulni a kerültben, ahol a fideszes propagandaminiszter évekig polgármester és egyéni képviselő volt.

Ennek tudatában nem teljesen érthető, hogy a Momentum miért indítja rá legismertebb arcát Juhászra. Soproni szerint Fekete-Győr beágyazottsága mélyebb a kerületben, mint Juhászé, mert ott él, tanult és dolgozott. Juhász erre a felvetésre a csütörtöki Magyar Nemzetben válaszolt, szerinte vicc, amit a momentumosok a beágyazottságáról mondanak, és

„a Momentum egész politikáját jellemzi, hogy még ebben a kérdésben sem voltak hajlandók egyeztetni.”

(via Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.