A Slovan feldühödött ultrái pénzdíjat ajánlanak a fegyelmi bizottság tagjainak címeiért

Fotó: Ultra Slovan FB

Kedden a Szlovák Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a következő idegenbeli meccsről kitiltotta a Slovan Bratislava szurkolóit miután Aranyosmaróton minősíthetetlenül viselkedtek és pirotechnikáztak is. A klubnak sem tetszett az ítélet, de ez semmi volt az ultrákhoz képest, akik felhívást tettek közzé a Facebookon:

 „ Pénzdíjat írunk ki, hogy megtudjuk a fegyelmi bizottság tagjainak a lakhelyét. Az elnök Vlk lenne ideális, vagy valaki más, aki Pozsonyban vagy a környéken lakik. Ne féljetek. Nem akarjuk fizikailag bántalmazni őket, és sehogy máshogy megsérteni a jogaikat. Hogy mire kell nekünk ez az információ, azt megtudjátok, ha már meglesz valamelyik cím”

- szól a szöveg, alatta a bizottság 12 tagjának neveivel.

 Az admin szerint szórakoztató akcióra készülnek, ami mindenkinek a szívét megmelengeti majd, aki a Slovanért szorít. Az Újszó szerint az érintettek szívét nem annyira melengette meg az akció és a rendőrséghez fordultak. Mindenesetre a slovanosok nem csicskultak be, a poszt még mindig elérhető. 

A szövetséget is kiborította az eset, azt írták nem a megbélyegzés a cél, hanem a meccsek biztonságának garantálása. A fenyegetés miatt együttműködnek a rendőrséggel és jogi lépéseket tesznek. 

A slovanosokat valószínűleg az borította ki, hogy a következő fordulóban a Dunaszerdahely ellen játszanak. Az ultrák azt írják az oldalukon, elutaznak a meccsre akkor is ha nem engedik be őket, és a stadionon kívülről buzdítják a csapatukat. (Új Szó)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.