A Slovan feldühödött ultrái pénzdíjat ajánlanak a fegyelmi bizottság tagjainak címeiért

2017 november 2., csütörtök 21:19
36
Fotó: Ultra Slovan FB

Kedden a Szlovák Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a következő idegenbeli meccsről kitiltotta a Slovan Bratislava szurkolóit miután Aranyosmaróton minősíthetetlenül viselkedtek és pirotechnikáztak is. A klubnak sem tetszett az ítélet, de ez semmi volt az ultrákhoz képest, akik felhívást tettek közzé a Facebookon:

 „ Pénzdíjat írunk ki, hogy megtudjuk a fegyelmi bizottság tagjainak a lakhelyét. Az elnök Vlk lenne ideális, vagy valaki más, aki Pozsonyban vagy a környéken lakik. Ne féljetek. Nem akarjuk fizikailag bántalmazni őket, és sehogy máshogy megsérteni a jogaikat. Hogy mire kell nekünk ez az információ, azt megtudjátok, ha már meglesz valamelyik cím”

- szól a szöveg, alatta a bizottság 12 tagjának neveivel.

 Az admin szerint szórakoztató akcióra készülnek, ami mindenkinek a szívét megmelengeti majd, aki a Slovanért szorít. Az Újszó szerint az érintettek szívét nem annyira melengette meg az akció és a rendőrséghez fordultak. Mindenesetre a slovanosok nem csicskultak be, a poszt még mindig elérhető. 

A szövetséget is kiborította az eset, azt írták nem a megbélyegzés a cél, hanem a meccsek biztonságának garantálása. A fenyegetés miatt együttműködnek a rendőrséggel és jogi lépéseket tesznek. 

A slovanosokat valószínűleg az borította ki, hogy a következő fordulóban a Dunaszerdahely ellen játszanak. Az ultrák azt írják az oldalukon, elutaznak a meccsre akkor is ha nem engedik be őket, és a stadionon kívülről buzdítják a csapatukat. (Új Szó)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt