Bezárt a legendás siófoki Hotel Ezüstpart

Fotó: Bocskay Zsolt / Hotel Ezüstpart FB

Már két hete bejelentette a tulajdonos, hogy nincs tovább, bezár a 34 éve üzemelő legendás siófoki szocreál-szálló, a Hotel Ezüstpart, de csak most lett belőle hír, miután megkezdődött a 340 szobás szálloda bútorainak kiárusítása. 20 ezerért lehetett gyűjteni kétszemélyes ágyat, 5000 forinttól kezdődtek a BIO bútorok, forintos lámpák. Az akció elvileg csütörtökön véget ért, de november 5-ig meghosszabbították, úgyhogy aki olcsón szeretné berendezni a lakását, és már kiütött rajta az IKEA-undor, igyekezzen, hét végéig maradt ideje. A kínálatból: 

Az Ezüstpart emblematikus épületét 1978-ban kezdték építeni, maga a szálló 1983-ban nyílt meg. Három melléképülettel épült, 2000 fő elszállásolására alkalmas, van benne uszoda is. A hotel 2004 óta már csak nyaranta nyitott ki.A melléképületeket már eladta a tulajdonos, helyén vízparti nyaralópark épül. A tulajdonos nem nyilatkozott arról, mi lesz az épület sorsa. (24)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.