Bezárt a legendás siófoki Hotel Ezüstpart

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Fotó: Bocskay Zsolt / Hotel Ezüstpart FB

Már két hete bejelentette a tulajdonos, hogy nincs tovább, bezár a 34 éve üzemelő legendás siófoki szocreál-szálló, a Hotel Ezüstpart, de csak most lett belőle hír, miután megkezdődött a 340 szobás szálloda bútorainak kiárusítása. 20 ezerért lehetett gyűjteni kétszemélyes ágyat, 5000 forinttól kezdődtek a BIO bútorok, forintos lámpák. Az akció elvileg csütörtökön véget ért, de november 5-ig meghosszabbították, úgyhogy aki olcsón szeretné berendezni a lakását, és már kiütött rajta az IKEA-undor, igyekezzen, hét végéig maradt ideje. A kínálatból: 

Az Ezüstpart emblematikus épületét 1978-ban kezdték építeni, maga a szálló 1983-ban nyílt meg. Három melléképülettel épült, 2000 fő elszállásolására alkalmas, van benne uszoda is. A hotel 2004 óta már csak nyaranta nyitott ki.A melléképületeket már eladta a tulajdonos, helyén vízparti nyaralópark épül. A tulajdonos nem nyilatkozott arról, mi lesz az épület sorsa. (24)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.