Cantona óta nem láttunk focipályán ekkora kungfuzást

foci
2017 november 02., 21:49
comments 91

Még el se kezdődött a Vitoria Guimaraes - Olympique Marseille Európa Liga-meccs, amikor a francia szurkolók provokálni kezdték az alapvonalnál melegítő francia játékosokat, különös tekintettel Patrice Evrára. Egyelőre nem tudni mi hangzott el, de elég komoly kakaskodás alakult ki, aminek a végén a vendégek rutinos szélsőhátvédje, a pályán általában fegyelmezetten, leszegett fejjel robotoló Evra egy Van Damme-szerű fejrúgással rendezte le a vitát:

link Forrás
link Forrás

A bíró már a kezdő sípszó előtt figyelt és piros lapot adott a válogatott szélsőnek. A franciáknak az volt a mázlijuk, hogy Evrát egyébként is csak cserének nevezték, úgyhogy ettől függetlenül is 11-en kezdhették el a meccset.

A szintén francia Eric Cantona legendássá vált 1995-ös repülőrúgása óta nem láttunk ilyen precízen kivitelezett fejrúgást focipályán. Cantona egy neki beszóló Crystal Palace-szurkolóba szállt bele, az volt pályafutásának messze leghíresebbé vált rúgása, pedig szerzett néhány emlékezetes gólt is.

link Forrás

(BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.