Szívfacsaró fotónovellában mutatja be Kontrát államtitkár, milyen nehéz a szavazók megszólítása

2017 november 3., péntek 17:37
152

"Balatonfűzfőn a Posta előtti téren kértük, hogy minél többen töltsék ki és küldjék vissza a Nemzeti Konzultáció kérdőívét."

Ezzel a rövid, tárgyilagos mondattal vezette fel Kontrát Károly belügyminisztériumi államtitkár facebookos képgalériáját. A fotók azonban tele vannak érzelemmel és drámával, és páratlan erővel mutatják meg, mennyi öröm és bánat sűrűsödik a NER napszámosainak életében. Amely még akkor sem csupa siker és dicsfény, ha államtitkári rangban szolgálnak.

Az első képen felsorakoznak a szereplők: maroknyi elszánt önkéntes, élükön Kontráttal. Készen állnak, hogy felnyissák a balatonfűzfői emberek szemét, hogy végre ők is lássák: nemet kell mondani Soros veszélyes tervére.

A második képen a kis sereg felkészül az emberekkel való találkozásra, a feszültség tapintható.

Hatalmas csalódás: az emberek meg sem állnak, faképnél hagyják a feléjük nyúló államtitkárt, és nem akarják megvédeni Magyarországot.

Kontrát és hű szövetségesei próbálnak jó képet vágni, de a kudarc árnyéka vetül mosolygó arcukra. 

De nem adták fel. És milyen jó, hogy nem adták fel! A következő kép száz szónál is ékesebben bizonyítja, hogy az államtitkár urat meghallgatja a nép. Talán nem túlzás azt remélni, hogy ez az asszony nemet fog mondani Soros veszélyes tervére.

Az utolsó kép költői lezárás, többértelmű szimbólum. A maroknyi csapat magányosan áll a posta melletti kietlen téren, mint a magyarság az illegális bevándorlás szélviharában, és nem tudja, mit hoz a holnap. Megállnak-e az emberek? Szót értenek-e velük? Nemet mondanak-e Soros veszélyes tervére? Kontrát Károly mindenesetre a jövő felé fordítja arcát, és nem adja fel a reményt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt