Tinédzserek rúgták szét a kisvárdai dísztököket

bűnügy
2017 november 03., 09:12
comments 150

Mindenszentek előestéjén Kisvárda belvárosában valaki megrongálta az őszi dekoráció részeként kihelyezett dísztököket és virágokat – értesült a rendőrség november 1-én. A rongálással okozott kár több mint 200 ezer forint.

photo_camera Fotó: police.hu

A rendőrök megnézték a térfigyelő kamerák felvételeit, és rövid időn belül azonosították egy fiatalokból álló csoport tagjait. A rendőrök másnap a társaságból kihallgattak egy 15 éves dögei fiút garázdaság megalapozott gyanúja miatt, és a fiú beismerte a tettét, és azt mondta, nagyon megbánta.

A rendőrség szerint az eddig azonosított személyeken túl többen is részt vettek a rongálásban, ezért a rendőrök a körülmények teljes körű tisztázása és valamennyi elkövető elfogása érdekében a térfigyelő kamerák felvételeinek elemzését és az adatgyűjtést tovább folytatják. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.