Tinédzserek rúgták szét a kisvárdai dísztököket

Mindenszentek előestéjén Kisvárda belvárosában valaki megrongálta az őszi dekoráció részeként kihelyezett dísztököket és virágokat – értesült a rendőrség november 1-én. A rongálással okozott kár több mint 200 ezer forint.

Fotó: police.hu

A rendőrök megnézték a térfigyelő kamerák felvételeit, és rövid időn belül azonosították egy fiatalokból álló csoport tagjait. A rendőrök másnap a társaságból kihallgattak egy 15 éves dögei fiút garázdaság megalapozott gyanúja miatt, és a fiú beismerte a tettét, és azt mondta, nagyon megbánta.

A rendőrség szerint az eddig azonosított személyeken túl többen is részt vettek a rongálásban, ezért a rendőrök a körülmények teljes körű tisztázása és valamennyi elkövető elfogása érdekében a térfigyelő kamerák felvételeinek elemzését és az adatgyűjtést tovább folytatják. (police.hu)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.