Tökön lőtte magát a hotdograbló

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Terrion Pouncy csak meg akarta igazítani az övébe dugott .38-asát a rablás után. Szerencsételnségére a fegyver ki volt biztosítva, így a Maxwell Street Express hotdogstandjának sikeres kirablása után a 19 éves rablónak sikerült tökön lőnie saját magát.

Pouncy Halloween hajnalán, reggel hatkor rabolta ki a chicagói standot, majd próbált elmenekülni. De nem jutott messze, saját magának okozott sérülése annyira fájdalmas volt, hogy a kirabolt hotdogstanddal szemközti ház lépcsőjéig jutott csak.

Az áldozatok vallomásai alapján Pouncy pisztolyt szegezett a hotdogstandnál dolgozók egyikére, akinek viszont pont tele volt a keze egy olajosbödönnel, ezért szólt a kollégájának, hogy adja oda a pénzt a rablóknak. A kötegnyi egydolláros átadásakor az olajosbödön megcsúszott, mindenfelé repültek az egydollárosok. Pouncy ekkor próbálta a gatyájába dugni a pisztolyát, amely elsült.

A hotdogostól még el tudott szaladni, de nem jutott messze. A rendőrök elfogták, és visszaszerezték a lopott pénzt is. A sebesült rablót kórházba szállították, ott vették őrizetbe is. (Via Fox 32)