Balog Zoltán utasításba adta, adjanak pénzt a Magyar Hospice Alapítványnak

Észbe kapott Balog Zoltán emberminiszter és utasításba adta az egészségügyért felelős államtitkárnak, hogy biztosítsanak állami támogatást a Magyar Hospice Alapítványnak. Nemrég jelent meg egy riport az RTL Híradóban arról, hogy heteken belül bezárhat Magyarország egyetlen, gyógyíthatatlan betegeket gondozó hospice háza, mert nincs pénzük a további működésre.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) korábban már közölte, hogy elismerik az alapítvány szakmai munkáját, éppen ezért támogatták őket az elmúlt évben három évben 25 millió forinttal. Az EMMI vizsgálja az alapítvány kérelmét és  egyúttal felhíva a gyógyíthatatlan daganatos betegekkel foglalkozó alapítvány figyelmét a felelős működésre. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.