Még egy férfit elfogtak a dámóci mérgezés miatt

bűnügy
2017 november 05., 16:22

Egy második férfit is őrizetbe vettek a rendőrök a dámóci mérgezéssel kapcsolatban, a gyanú szerint tőle származhat a mérgező ital, ami miatt péntek óta többen is kórházba kerültek, és ketten meghaltak – írja a police.hu.

Korábban Janasóczki Attila, a Borsod-Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek elmondta: a bodrogközi településen szombaton egy nő mérgezésben meghalt, az előző nap pedig hárman kerültek súlyos, életveszélyes állapotban kórházba, szintén mérgezéses tünetekkel. Az egyikük később szintén elhunyt. Mindkét esetben felmerült a gyanú, hogy a mérgező folyadékot alkohol helyett fogyasztották az áldozatok és a sértettek.

Az esettel összefüggésben a rendőrök előállítottak egy helyi férfit – akitől a beszerzett információk szerint az áldozatok a mérgező folyadékot vásárolták –, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Délután már a rendőrség azt írta: az eljárás további szakaszában a nyomozók egy másik, lácacsékei férfit is őrizetbe vettek, akitől a gyanú szerint a mérgező ital származik. (MTI, police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.