Gázpisztollyal lőttek rá egy biciklisre Erzsébetvárosban

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Hétfőn 17 óra körül az Izabella utcában egy kocsi sofőrje és egy kerékpáros közlekedési konfliktus miatt szóváltásba keveredett, majd az autót vezető férfi a nála lévő gázriasztó fegyverrel egyszer rálőtt a kerékpárosra, aztán elhajtott. A kerékpáros nem sérült meg.

A rendőrök megállapították, hogy a kocsit a 21 éves B. Ferenc budapesti lakos vezette, akit a VIII. kerületi, Dugonics utcai lakásában még az esti órákban elfogtak, a kocsijában pedig megtalálták a gázpisztolyt, amit le is foglaltak.

Fotó: police.hu

A rendőrök mindkét férfit előállították a VII. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol B. Ferencet felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.