Gázpisztollyal lőttek rá egy biciklisre Erzsébetvárosban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hétfőn 17 óra körül az Izabella utcában egy kocsi sofőrje és egy kerékpáros közlekedési konfliktus miatt szóváltásba keveredett, majd az autót vezető férfi a nála lévő gázriasztó fegyverrel egyszer rálőtt a kerékpárosra, aztán elhajtott. A kerékpáros nem sérült meg.

A rendőrök megállapították, hogy a kocsit a 21 éves B. Ferenc budapesti lakos vezette, akit a VIII. kerületi, Dugonics utcai lakásában még az esti órákban elfogtak, a kocsijában pedig megtalálták a gázpisztolyt, amit le is foglaltak.

Fotó: police.hu

A rendőrök mindkét férfit előállították a VII. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol B. Ferencet felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.