István a Facebookon kért segítséget, miután egy bulin ellopták az övtáskáját, benne rengeteg készpénzzel, kis mérleggel és egy nyomógombos telefonnal

István egy nagy, zárt Facebook-csoportban kiáltott segítségért, hogy a Corvintetőn valaki lelopta róla az övtáskáját, amiben az egész élete benne volt:

Fotó: Facebook

Én nem akarok előítéletes lenni, de a nagy mennyiségű készpénz, a kis mérleg és a nyomógombos telefon alapján nem biztos, hogy Istvánnak egy nagy csoportban kellene felhívnia magára a figyelmet.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.