István a Facebookon kért segítséget, miután egy bulin ellopták az övtáskáját, benne rengeteg készpénzzel, kis mérleggel és egy nyomógombos telefonnal

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

István egy nagy, zárt Facebook-csoportban kiáltott segítségért, hogy a Corvintetőn valaki lelopta róla az övtáskáját, amiben az egész élete benne volt:

Fotó: Facebook

Én nem akarok előítéletes lenni, de a nagy mennyiségű készpénz, a kis mérleg és a nyomógombos telefon alapján nem biztos, hogy Istvánnak egy nagy csoportban kellene felhívnia magára a figyelmet.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!