Nagyon szeretett volna káoszt látni a szocialista politikus, de csak a saját fejében talált

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Sokan várták, de végül nem fulladt káoszba a budapesti 3-as metró felújtásának első napja. A pótlóbuszok egymást követték, a tömegközlekedők méltósággal viselték a megpróbáltatásokat, nem történt semmi említésre méltó.

A szocialisták nagy pechére az MSZP viszont arra készült, hogy igenis káosz lesz. Horváth Csaba fővárosi képviselő az ATV reggeli műsorában neki is állt élő bejelentkezésben magyarázni az Árpád hídtól, hogy itt bizony komoly fennakadások és tömegek lesznek.

Csak az volt a gond, hogy ahogy mögötte az élő felvételen világosan látszott, nem volt se gond, se fennakadás.

Erre a műsorvezető Vujity Tvrtko fel is hívta Horváth figyelmét, aki erre bevallotta, hogy ennek az lehet az oka, hogy ő nem a városba, hanem az Újpest felé vezető oldalon áll, amerre reggel egyébként is kevesen szoktak menni.

Tvrtko erre közbevetette, hogy ő úgy látja, a másik irányba sincs gond, mire Horváth kétségbeesett magyarázkodásba kezdett arról, hogy az ilyen köztes állomásokon nem látszik a katasztrófa, mert sokan a két végpont között utaznak. (via HVG)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.