Nagyon szeretett volna káoszt látni a szocialista politikus, de csak a saját fejében talált

Budapest
2017 november 06., 10:37
comments 246

Sokan várták, de végül nem fulladt káoszba a budapesti 3-as metró felújtásának első napja. A pótlóbuszok egymást követték, a tömegközlekedők méltósággal viselték a megpróbáltatásokat, nem történt semmi említésre méltó.

link Forrás

A szocialisták nagy pechére az MSZP viszont arra készült, hogy igenis káosz lesz. Horváth Csaba fővárosi képviselő az ATV reggeli műsorában neki is állt élő bejelentkezésben magyarázni az Árpád hídtól, hogy itt bizony komoly fennakadások és tömegek lesznek.

Csak az volt a gond, hogy ahogy mögötte az élő felvételen világosan látszott, nem volt se gond, se fennakadás.

Erre a műsorvezető Vujity Tvrtko fel is hívta Horváth figyelmét, aki erre bevallotta, hogy ennek az lehet az oka, hogy ő nem a városba, hanem az Újpest felé vezető oldalon áll, amerre reggel egyébként is kevesen szoktak menni.

link Forrás

Tvrtko erre közbevetette, hogy ő úgy látja, a másik irányba sincs gond, mire Horváth kétségbeesett magyarázkodásba kezdett arról, hogy az ilyen köztes állomásokon nem látszik a katasztrófa, mert sokan a két végpont között utaznak. (via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.