Nagyon szeretett volna káoszt látni a szocialista politikus, de csak a saját fejében talált

Sokan várták, de végül nem fulladt káoszba a budapesti 3-as metró felújtásának első napja. A pótlóbuszok egymást követték, a tömegközlekedők méltósággal viselték a megpróbáltatásokat, nem történt semmi említésre méltó.

A szocialisták nagy pechére az MSZP viszont arra készült, hogy igenis káosz lesz. Horváth Csaba fővárosi képviselő az ATV reggeli műsorában neki is állt élő bejelentkezésben magyarázni az Árpád hídtól, hogy itt bizony komoly fennakadások és tömegek lesznek.

Csak az volt a gond, hogy ahogy mögötte az élő felvételen világosan látszott, nem volt se gond, se fennakadás.

Erre a műsorvezető Vujity Tvrtko fel is hívta Horváth figyelmét, aki erre bevallotta, hogy ennek az lehet az oka, hogy ő nem a városba, hanem az Újpest felé vezető oldalon áll, amerre reggel egyébként is kevesen szoktak menni.

Tvrtko erre közbevetette, hogy ő úgy látja, a másik irányba sincs gond, mire Horváth kétségbeesett magyarázkodásba kezdett arról, hogy az ilyen köztes állomásokon nem látszik a katasztrófa, mert sokan a két végpont között utaznak. (via HVG)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.