Trump most tényleg túl messzire ment: túlzabáltatta a japán halakat

külföld
2017 november 06., 09:05
comments 201

November elején több országot érintő ázsiai turnéra indult Donald Tránp, az Egyesült Amerika Államok Elnöke! Trámp, aki egy hülye, és akin az egész világ mindig nevet, Ázsiában minden bizonnyal egymás után fog hülyébbnél hülyébb helyzetekbe kerülni, amiken majd az egész világ nevethet majd, közben arra gondolva, hogy az amerikai elnök milyen egy hülye.

Trámpp a hülyeséget már meg is kezdte első állomásán, a híres Japánban. Japánban az embereknek nagyon fontosak a hagyományok, így külön hülyének nézhet ki, aki nincs ezeknek részleteivel tisztában.

HÜLYE!!!!!!
photo_camera HÜLYE!!!!!! Fotó: JIM WATSON / AFP

Na és akkor az történt, hogy Tránppot elvitték a japán császár tokiói palotájába, aminek több 1000 éves történelme van, valamint egy ilyen méretes kacsaúsztatója, tele nagy, dagadt aranyhalakkal, amiket koi pontynak hívnak a japánok, akiknek fontosak a hagyományok.

De figyelem! Attól hogy a koi pontyok aranyhalhoz képest óriásiak, ez még nem jelenti azt, hogy túl kell őket zabáltatni, hogy még nagyobbak legyenek. Sőt! A túlzabálásba a halacskák bele is betegedhetnek.

PERSZE A HÜLYE TRÁMPITTÓNAK FOGALMA SEM VOLT AZ EGÉSZRŐL, HISZEN EGY DEMENS TAHÓ, AKI KECSÖPPEL ZABÁLJA A TÚLSÜTÖTT HAMBURGERÉT!

A japánok kedvesek akartak lenni magas rangú vendégükkel, gondolták nem lesz semmi baj abból, hogy az egy hülye. Ezért neki, meg a saját miniszterelnöküknek, Ábe Sindzónak is adtak egy adag haltápot, hogy ünnepélyesen etessék meg a dagadt aranyhalakat.

Ábe normális japán ember módjára kiskanállal szórta a cuccot a vízbe, de TRÁMP nem bírt magával, hanem az egész dobozt BEKÚRTA a halak közé, hogy csá, halacskák, zabáljatok, én léptem.

TRAMP HÜLYE VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FRISSÍTÉS 12:56 A világbotrányt kirobbantó hírhedt kommunista hecclap, a Guardian elnézést kért, mivel szerintük az aranyhal-zabáltatásról készült videón jól látszik, hogy Mr. Trump előtt a japán miniszterelnök is beleürítette doboza tartalmát a császári pocsolyába. A 444 az amerikaiak, a japánok, a hülyék és a halak elnézését kéri. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.