Zöld kabát, kassza, tipli

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Múlt pénteken (nov. 3) este fél 8 körül-után a Deák téri *-ban a kasszánál szerencsétlenkedtem a hátizsákommal, és amikor egy pillanatra tudomásul vettem a külvilágot, a másik kasszánál egy talán zöld kabátos srácot vettem észre (zöldre emlékszem, de inkább az arca maradt meg, a kabátja már nem annyira), aki meg engem vett észre, és hosszasan egymásra mosolyogtunk, aztán én fizettem és tipliztem is. Eszembe jutott, hogy talán nem kellett volna így elrohanni, de piszok fárasztó hetem volt, és a robotpilóta átvette az irányítást. De tök szívesen látnám újra a talán zöld kabátos srácot, hogyha esetleg ő is sajnálja, hogy ennyiben maradt az egyáltalán nem mindennapi látás.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.