Zöld kabát, kassza, tipli

Múlt pénteken (nov. 3) este fél 8 körül-után a Deák téri *-ban a kasszánál szerencsétlenkedtem a hátizsákommal, és amikor egy pillanatra tudomásul vettem a külvilágot, a másik kasszánál egy talán zöld kabátos srácot vettem észre (zöldre emlékszem, de inkább az arca maradt meg, a kabátja már nem annyira), aki meg engem vett észre, és hosszasan egymásra mosolyogtunk, aztán én fizettem és tipliztem is. Eszembe jutott, hogy talán nem kellett volna így elrohanni, de piszok fárasztó hetem volt, és a robotpilóta átvette az irányítást. De tök szívesen látnám újra a talán zöld kabátos srácot, hogyha esetleg ő is sajnálja, hogy ennyiben maradt az egyáltalán nem mindennapi látás.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.