A Kelet-angliai Egyetem magyar közgazdásza főzés közben mondja el, mi a közös a marhapörköltben és a világgazdaságban

gazdaság
2017 november 07., 18:45
comments 84
link Forrás
  • Ormosi Péter, a Kelet-angliai Egyetem közgazdásza a vlogján főzés közben jár körül különböző közgazdasági témákat.
  • Szerinte a pörkölt receptje olyan, mint a fogkefe: mindenkinek van egy, de senki sem használja szívesen a másikét.
  • Hiába gondolta úgy, hogy az övé a világ legjobb receptje, mégis belátta, hogy másra kell bíznia az esküvői pörkölt megfőzését, mert sokkal jobban megéri, mintha ezzel ment volna el ez ideje.
  • A világkereskedelem is valahogy így alakult ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.