Dömsödi Gábor ötmillió forintot talált a vécétartályában

bűnügy
2017 november 07., 05:08
comments 91

Dömsödi Gábor egy zacskó pénzt talált felesége pesti albérletének vécétartályában, írja a Blikk. Az egykori tévés, Pásztó polgármestere okkal keresgélt valamit a vécétartályban, mint mesélte, bő fél éve a szomszédjukat átverte egy csaló, aki hamis aranytömböt adott el neki a lakásban. Áldozata azonban gyanút fogott, bezárta a lakásába a csalót, amíg elment bevizsgáltatni az aranynak mondott tömböt.

A szomszéd, mielőtt beszállt az autójába, még egyszer felpillantott a lakására. Így még láthatta, hogy a csaló az erkélyen átmászik a szomszédba, Dömsödiékhez. Az erkélyajtót ugyan még sikerült berúgnia, de a bejárati ajtón már nem jutott ki, a rendőrök végül Dömsödiék lakásán fogták el. De a pénzt már nem találták nála, azt gyanították, hogy ledobhatta az utcára.

A vécéből kihalászott ötmillió szárad a szőnyegen Dömsödi Gábor nejének pesti albérletében.
photo_camera A vécéből kihalászott ötmillió szárad a szőnyegen Dömsödi Gábor nejének pesti albérletében. Fotó: Police.hu

Az addig előzetesben ülő gyanúsított pár napja jelezte, hogy kifizetné az okozott kárt. Dömsödi akkor fogott gyanút, amikor a férfi mindenáron személyesen, a lakáson akarta felmérni a kárt. Az eset után ugyan alaposan átnézték a lakást, de a tévés eszébe jutott, hogy a vécétartályba nem nézett be. Ezúttal megtette, és meg is találta a zacskóba csomagolt ötmilliót.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.