Dömsödi Gábor ötmillió forintot talált a vécétartályában

Dömsödi Gábor egy zacskó pénzt talált felesége pesti albérletének vécétartályában, írja a Blikk. Az egykori tévés, Pásztó polgármestere okkal keresgélt valamit a vécétartályban, mint mesélte, bő fél éve a szomszédjukat átverte egy csaló, aki hamis aranytömböt adott el neki a lakásban. Áldozata azonban gyanút fogott, bezárta a lakásába a csalót, amíg elment bevizsgáltatni az aranynak mondott tömböt.

A szomszéd, mielőtt beszállt az autójába, még egyszer felpillantott a lakására. Így még láthatta, hogy a csaló az erkélyen átmászik a szomszédba, Dömsödiékhez. Az erkélyajtót ugyan még sikerült berúgnia, de a bejárati ajtón már nem jutott ki, a rendőrök végül Dömsödiék lakásán fogták el. De a pénzt már nem találták nála, azt gyanították, hogy ledobhatta az utcára.

A vécéből kihalászott ötmillió szárad a szőnyegen Dömsödi Gábor nejének pesti albérletében.Fotó: Police.hu

Az addig előzetesben ülő gyanúsított pár napja jelezte, hogy kifizetné az okozott kárt. Dömsödi akkor fogott gyanút, amikor a férfi mindenáron személyesen, a lakáson akarta felmérni a kárt. Az eset után ugyan alaposan átnézték a lakást, de a tévés eszébe jutott, hogy a vécétartályba nem nézett be. Ezúttal megtette, és meg is találta a zacskóba csomagolt ötmilliót.