Kamuzott az edzőjének, saját meccsük helyett titokban Fradi-meccsre ment, de lebukott a Diósgyőr középpályása

foci
2017 november 08., 06:26
Busai Attila (jobbra) még a Fradi színeiben a Groupama Arénában 2015. július 16-án.
photo_camera Busai Attila (jobbra) itt még a Fradi színeiben Fotó: Kovács Tamás/MTI

Busai Attila a Diósgyőr játékosa, de korábban sokat focizott a Ferencvárosban is. A hétvégén ötödik sárga lapja miatt eltiltását töltötte, tehát semmiképp nem léphetett pályára. 

De Busainak inkább Fradi-meccsre volt kedve menni ahelyett, hogy elkísérje saját csapatát a Balmazújváros elleni meccsre, amit ráadásul Debrecenben rendeztek. Busai ezért úgy döntött, hogy nem megy el Debrecenbe, az edzőjének pedig azt kamuzta, hogy tévén nézi a meccset. Bódog Tamás vezetőedző már ennek sem örült, és 500 ezer forintra büntette a játékost, amiért távol maradt a kerettől. De Busai még ennél is nagyobb szerencsétlennek bizonyult: 

egy fótóról kiderült, hogy nem is nézte a Diósgyőr meccsét a tévében, mert épp a Fradi-Debrecen derbin ült a Groupama Arénában,

amiért az edző adott neki még 500 ezer forint büntetést. A sokáig Németországban edződő Bódogot érthetően meglepte, hogy mekkora madárnak nézi saját játékosa, de ezt nem a nyilvánosságban akarta megvitatni vele, és azt nyilatkozta csak, hogy csalódott benne, de továbbra is számít rá. (Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.