Kamuzott az edzőjének, saját meccsük helyett titokban Fradi-meccsre ment, de lebukott a Diósgyőr középpályása

foci
2017 november 8., 6:26
comments 130
photo_camera Busai Attila (jobbra) itt még a Fradi színeiben Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás

Busai Attila a Diósgyőr játékosa, de korábban sokat focizott a Ferencvárosban is. A hétvégén ötödik sárga lapja miatt eltiltását töltötte, tehát semmiképp nem léphetett pályára. 

De Busainak inkább Fradi-meccsre volt kedve menni ahelyett, hogy elkísérje saját csapatát a Balmazújváros elleni meccsre, amit ráadásul Debrecenben rendeztek. Busai ezért úgy döntött, hogy nem megy el Debrecenbe, az edzőjének pedig azt kamuzta, hogy tévén nézi a meccset. Bódog Tamás vezetőedző már ennek sem örült, és 500 ezer forintra büntette a játékost, amiért távol maradt a kerettől. De Busai még ennél is nagyobb szerencsétlennek bizonyult: 

egy fótóról kiderült, hogy nem is nézte a Diósgyőr meccsét a tévében, mert épp a Fradi-Debrecen derbin ült a Groupama Arénában,

amiért az edző adott neki még 500 ezer forint büntetést. A sokáig Németországban edződő Bódogot érthetően meglepte, hogy mekkora madárnak nézi saját játékosa, de ezt nem a nyilvánosságban akarta megvitatni vele, és azt nyilatkozta csak, hogy csalódott benne, de továbbra is számít rá. (Nemzeti Sport)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt