Kevin Spacey itatta, majd zaklatta egy 18 éves rajongóját

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nyomoznak Kevin Spacey legújabb zaklatási ügyében, írja a BBC. A House of Cards sztárja egy egykori tévés, Heather Unruh fiát zaklatta egy nantucketi étteremben 2016 nyarán. A 18 éves fiút teljesen letaglózta, hogy összefutott a színésszel, aki italokat vett neki,  

majd benyúlt a fiú nadrágjába és megragadta a nemi szervét.

A fiú lefagyott, és csak akkor tudott kiszabadulni a helyzetből, mikor Spacey kiment a mosdóba. Anyja szerint akkor az esetet nem jelentették, mert a fiú nagyon szégyellte. A család most mégis a nyilvánosság elé lépett, és feljelentést is tett, amihez bizonyítékot is mellékeltek, hogy pontosan mit, nem árulták el.

"Kevin Spaceynek azt akarom mondani, hogy szégyellje magát azért, amit a fiammal tett," 

jelentette ki Unruh. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.