Kiállnak az ellenzéki pártok a Közös Ország kampánynyitójára

politika
2017 november 08., 18:58
comments 153

A Momentumnak aznap saját rendezvénye lesz, Bokros Lajos igazoltan marad távol, 

a DK, az Együtt, az LMP, az MLP, az MSZP és a Párbeszéd pártelnökei viszont részt vesznek a Közös Ország Mozgalom november 18-i választási nagygyűlésén.

Az október 23-ra tervezett, de rossz idő miatt elhalasztott rendezvényről Gulyás Márton a Mérce.hu-nak elmondta, hogy 

“november 18-án új fejezetet nyitunk az ellenzéki együttműködésekben, és minden erőnkkel arra fogunk koncentrálni, hogy a magyar polgárok döntő többsége által vágyott változás bekövetkezzen 2018 tavaszán.” 

Gulyás Márton
photo_camera Gulyás Márton Fotó: Tuba Zoltán/Képszerkesztőség

A rendezvényen meghirdetik a "Változást és Igazságot 2018-ban!" kampányt, mondta a további tervekről Gulyás, majd

“onnantól kezdve folytatólagosan kívánunk a nyilvánosságban jelen lenni és szövetségeseinkkel együttműködésben a kampány legfontosabb követeléseinek érvényt szerezni.” 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.