Kiselefánt született az Állatkertben

Szerda hajnalban, 3 óra 54 perckor a Budapesti Állatkertben megszületett Angele elefánt legkisebb borja. Mindketten jól vannak, a kis elefánt egyelőre keresi az emlőket, hogy szopni kezdhessen. A szülés idején jelen volt Angele előző borja, Asha is. 

Ilyenkor a „szülőszobaként” használt, 2008-ban épült elefántcsarnokot lezárják a gondozók, most csak állatorvosok és a kijelölt gondozók közelíthetik meg őket, még dolgozók sem kerülhetnek közel hozzájuk. A gyerek apja, Assam a régi Elefántházban továbbra is rendelkezésre áll. A kis borjút várhatóan néhány héten belül tekinthetik meg a látogatók. (Budapest Zoo)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.