Kiselefánt született az Állatkertben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szerda hajnalban, 3 óra 54 perckor a Budapesti Állatkertben megszületett Angele elefánt legkisebb borja. Mindketten jól vannak, a kis elefánt egyelőre keresi az emlőket, hogy szopni kezdhessen. A szülés idején jelen volt Angele előző borja, Asha is. 

Ilyenkor a „szülőszobaként” használt, 2008-ban épült elefántcsarnokot lezárják a gondozók, most csak állatorvosok és a kijelölt gondozók közelíthetik meg őket, még dolgozók sem kerülhetnek közel hozzájuk. A gyerek apja, Assam a régi Elefántházban továbbra is rendelkezésre áll. A kis borjút várhatóan néhány héten belül tekinthetik meg a látogatók. (Budapest Zoo)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.