Napról napra szutykosodik az ősz

Fotó: MET

Ahogy megyünk bele a novemberbe, egyre borongósabb, nyirkosabb, szutykosabb, ősziesebb idő lesz, ez a szerda is ennek a jegyében telik: délelőtt még itt-ott - főleg az ország keleti részében - lesz némi napsütés, de kora délutánra mindenhol beborul és legtöbb helyen csapadékkal kell számolni. A Dunántúlon kifejezetten kellemetlen széllökésekre is kell számítani. Nem lesz még nagyon hideg (7 és 14 között alakulnak a maximumok), de éjszakára már 4 fok körülig hűl a levegő. Ha lehet hinni a MET-nek, akkor pénteken és szombaton lesz még kis napban részünk, de vasárnaptól folytatódik a nyirkosodás és egyre hidegebb is lesz. (MET)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.