Te utaznál sofőrrel luxusautóban? Most megteheted!

hirdetés
2017 november 08., 05:30
comments 39
ad

Mi az első, ami eszedbe jut, ha ránézel egy limuzinra?

Most ne egy hosszú és csillogó jármű képe jelenjen meg a szemed előtt, sokkal inkább egy sötétített ablakú exkluzív autóé, mint például egy BMW 5 vagy egy Mercedes-Benz Viano. A limuzint sokan még mindig a jókedvű, tetőablakon kilógó fiatalok szórakozásának vagy a fontos személyek szállítási eszközének tekintik. De eszedbe jutott már, hogy akár TE is utazhatnál sofőrrel ilyen luxusautóban?!

photo_camera A Sixt flottájának egyik legnépszerűbb autója a kisbuszok
közül a képen látható Mercedes-Benz Viano.
Fotó: Zo

Ahogyan a XIX. század vége felé a gépkocsi, vagy a XX. században a repülés, úgy 2017-ben a limuzinok is egyre több ember számára válnak elérhető szolgáltatássá. Természetesen, most nem arra gondolok, hogy a kor embere már megengedheti magának a mindennapi közlekedésben egy ilyesfajta luxusautó használatát, de egy-egy különleges alkalommal a limuzin igenis megfizethető! Például egy mindig késésben lévő üzletember akár egy egész megbeszélést lebonyolíthat a kényelmes jármű hátsó ülésén, miközben a sofőr a következő desztinációba „repíti” őt.

Hol van az megírva azonban, hogy a limuzint csak egy esküvő részeként vagy egy üzleti tárgyalás alkalmával lehet igénybe venni? Ugye, hogy SEHOL?! Természetesen, ezek az elegáns alkalmak, elegáns autót kívánnak, de manapság egy ilyen kényelmes járművel felfedezhetjük híres városok nevezetességeit, vagy igénybe vehetjük, ha családunk/barátaink „cserben hagytak” minket, és reptéri transzferre van szükségünk. Azt például tudtad, hogy ha limuzin transzfer szolgáltatást veszel igénybe, mellé VIP parkoló is jár a reptéren?*

A Sixt Magyarországot kérdeztük limuzin bérléssel kapcsolatos tapasztalataikról. A cég úgy látja, hogy ez a szolgáltatás manapság egyre kevésbé számít luxusnak, hiszen a személyszállításban is igény van a megbízhatóságra és minőségre. Az autókölcsönző vállalat limuzin bérlő partnereinek palettája is egyre színesebb, a légitársaságokon, valamint a nagy-, közép és multinacionális vállalatokon kívül, utazási irodák, és rendezvényszervező cégek is előszeretettel választják ezt a kényelmes és exkluzív szolgáltatást.

*Kizárólag a Sixt Autókölcsönző Kft.-nél értendő.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.