A kenyai fő erkölcsrendőr szerint azért szexelt két hím oroszlán egy vadasparkban, mert eltanulták a démoni viselkedést néhány homoszexuális embertől

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kenyában működik egy bizottság, aminek az a dolga, hogy morális szempontból minősítsen bizonyos kiadványokat, például filmeket. Ha nevén akarjuk nevezni a dolgot, akkor Kenyában ez a bizottság lényegében cenzúrahivatalként és erkölcsrendőrségként működik (na persze azért messze nem szaúdi értelemben véve).

Ennek a bizottságnak több tagja is kiakadt azon, hogy az utóbbi napokban terjedni kezdett a neten egy kenyai vadasparkban készült kép, amin két hím oroszlán szexel.

Ezekial Mutua, a bizottság ügyvezetője azt mondta, a kép annak bizonyítéka, hogy „az embereket megfertőző démoni erők már az állatokat is elérték”.

Ezen kívül azt is gondolja, hogy az oroszlánok viselkedését bizonyára az változtatta meg, hogy a vadaspark látogatói között láttak egy vagy több meleg párt.

Mutua szerint az oroszlánok viselkedése semmiképp sem normális, ezért ugyan az általa vezetett bizottság állatok életét nem szabályozza, csak emberekét, de javasolja, hogy a fotón szereplő oroszlánokat küldjék el valamiféle tanácsadásra. (International Business Times)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.