Felfüggesztett börtönt kapott a francia nő, aki azt hazudta, hogy elrabolták, csak hogy a szeretőjével lehessen

Rendkívüli hírlevél
Amit azonnal tudni kell

A 25 éves Sandy Gaillard a szélsőjobboldali Nemzeti Front aktivistája, és azzal került be a francia hírekbe, hogy egy bíróság félév felfüggesztett börtönbüntetésre és 5 ezer euró pénzbírságra ítélte, valamint kötelezően előírták a számára, hogy járjon pszichológushoz. 

A nő miatt ugyanis idén nyáron nagyon komoly kutatóakció indult: 50 katona és egy helikopter is részt vett a küldetésben, miután a fiatal nő azt írta júliusban meg a barátjának, hogy elrabolták egy fekete autóval, és jelenleg fogva tartják. 

24 órás hajtóvadászat indult ekkor, komoly hatósági erőket megmozgatva, amikor a nő sértetlenül előkerült. Azt állította, hogy az emberrablók egy ponton úgy döntöttek, inkább szabadon engedik. Mivel a történetében több ellentmondás is volt, a hatóságok gyanakodni kezdtek, és további kérdéseket tettek fel neki, mire egy ponton bevallotta, hogy csak kitalálta a történetet, hogy leléphessen a barátjától és egy másik férfival tölthessen el egy napot. (BBC)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.