Lefújták Louis C. K. filmjének premierjét, mert kiderült, hogy a New York Times hamarosan cikket közöl a humoristáról

A magyar származású amerikai komikus, Louis C.K. ' I Love You, Daddy' című filmjét csütörtök este mutatták volna be New Yorkban, de a forgalmazó végül az utolsó pillanatban lemondta a premiert. Minderre azután került sor, hogy kiderült, a New York Times hamarosan cikket közölhet C.K.-ról. 

A világ egyik legismertebb standuposa egyben lemondta szereplését Stephen Colbert műsorában is, ennek forgatása pénteken lett volna. 

Fotó: Dennis Van Tine/NurPhoto

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a New York Times cikkében, de a Hollywood Reporter szerint kármentő akciónak tekinthető a premier lefújása. 

A film maga amúgy már a megjelenése előtt komoly hullámokat vetett, mivel a sztori egy producerről szól, aki megpróbálja megakadályozni, hogy a 17 éves tinilánya összejöjjön egy 68 éves filmrendezővel. A film állítólag erős áthallásokkal bír Woody Allen Manhattan című alkotására. (Axios, Hollywood Reporter)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.