Szájer szerint pont a "Stop Brüsszel" kampány miatt olyan népszerű itthon az Európai Unió

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Fidesz Európai Parlamenti képviselője szerint ugyan az európai jobboldalon is van, aki azt gondolja, hogy a

„Nemzeti Konzultáció Európát támadta. De mi mindig elmondjuk, hogy Magyarországon pont azért olyan magas az EU támogatottsága, mert mi nem a kommunista rendszerhez hasonló kritikátlansággal állunk hozzá az EU ügyeihez.”

Az sajnos nem derült ki a mandineres interjúból, hogy itt pontosan kiket kommunistáz Szájer, talán mindenki ország az, ahol nem hirdeti a kormány óriásplakáton, hogy meg kell állítani Brüsszelt, persze szigorúan az Európai Unió beágyazottságát biztosítandó.

Azt már Orbán Viktor miniszterelnök is elmondta, hogy az "Állítsuk meg Brüsszelt" kampány, nem volt unió ellenes, hanem pont ezzel az egyszerű mondattal az uniós vs nemzeti hatáskör-elosztási problémákra hívta fel a magyar polgárok figyelmét a kormány, de odáig talán még ő sem merészkedett, hogy direkt a konzultációs kampány miatt lennének EU-pártiak a magyarok.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.