Szájer szerint pont a "Stop Brüsszel" kampány miatt olyan népszerű itthon az Európai Unió

politika
2017 november 09., 09:18
comments 124

A Fidesz Európai Parlamenti képviselője szerint ugyan az európai jobboldalon is van, aki azt gondolja, hogy a

„Nemzeti Konzultáció Európát támadta. De mi mindig elmondjuk, hogy Magyarországon pont azért olyan magas az EU támogatottsága, mert mi nem a kommunista rendszerhez hasonló kritikátlansággal állunk hozzá az EU ügyeihez.”

Az sajnos nem derült ki a mandineres interjúból, hogy itt pontosan kiket kommunistáz Szájer, talán mindenki ország az, ahol nem hirdeti a kormány óriásplakáton, hogy meg kell állítani Brüsszelt, persze szigorúan az Európai Unió beágyazottságát biztosítandó.

Azt már Orbán Viktor miniszterelnök is elmondta, hogy az "Állítsuk meg Brüsszelt" kampány, nem volt unió ellenes, hanem pont ezzel az egyszerű mondattal az uniós vs nemzeti hatáskör-elosztási problémákra hívta fel a magyar polgárok figyelmét a kormány, de odáig talán még ő sem merészkedett, hogy direkt a konzultációs kampány miatt lennének EU-pártiak a magyarok.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.