Szájer szerint pont a "Stop Brüsszel" kampány miatt olyan népszerű itthon az Európai Unió

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Fidesz Európai Parlamenti képviselője szerint ugyan az európai jobboldalon is van, aki azt gondolja, hogy a

„Nemzeti Konzultáció Európát támadta. De mi mindig elmondjuk, hogy Magyarországon pont azért olyan magas az EU támogatottsága, mert mi nem a kommunista rendszerhez hasonló kritikátlansággal állunk hozzá az EU ügyeihez.”

Az sajnos nem derült ki a mandineres interjúból, hogy itt pontosan kiket kommunistáz Szájer, talán mindenki ország az, ahol nem hirdeti a kormány óriásplakáton, hogy meg kell állítani Brüsszelt, persze szigorúan az Európai Unió beágyazottságát biztosítandó.

Azt már Orbán Viktor miniszterelnök is elmondta, hogy az "Állítsuk meg Brüsszelt" kampány, nem volt unió ellenes, hanem pont ezzel az egyszerű mondattal az uniós vs nemzeti hatáskör-elosztási problémákra hívta fel a magyar polgárok figyelmét a kormány, de odáig talán még ő sem merészkedett, hogy direkt a konzultációs kampány miatt lennének EU-pártiak a magyarok.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.