Az autója helyett önmagáról küldött fotókat a biztosítónak egy amerikai nő

Alyssa Stringfellow biztosítást akart kötni az autójára. A nagyanyja is segített neki az ügyintézésben, ő tolmácsolta a biztosítótársaság kérését. "Azt mondta, hogy szükségük lesz a jogosítványomra, a születési évszámomra, illetve három fényképre, egyre szemből, és egy-egyre mindkét oldalról" - idézte fel a Facebookon a történteket.

Stringfellow el is küldte a szemből és oldalról készült képeket. Ezeket:

A biztosítótársaság üzletkötője hamarosan emailben jelentkezett. "Pont olyan képekre lenne szükségem, amilyeneket készített, csak a járművéről" - írta.

"A vicc az, hogy amikor megkértem anyut, hogy fényképezzen le, még beszéltük is, hogy vajon mi szükségük lehet nekik ezekre a képekre. De az eszünkbe se jutott, hogy az autóra gondoltak" - írta a Facebookon. De a jókedvét még ez a ciki szitu se rontotta el. "Ahogy mondani szokták, vagy okos vagy, vagy dörzsölt. Az biztos, hogy az utóbbi nem vagyok" - írta.

A kommentelők is vele voltak, többen állították, hogy ők ugyanígy megjárták volna. És van olyan is, akivel pont ugyanez történt:

(Via BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.