Az autója helyett önmagáról küldött fotókat a biztosítónak egy amerikai nő

2017 november 10., péntek 9:39
324

Alyssa Stringfellow biztosítást akart kötni az autójára. A nagyanyja is segített neki az ügyintézésben, ő tolmácsolta a biztosítótársaság kérését. "Azt mondta, hogy szükségük lesz a jogosítványomra, a születési évszámomra, illetve három fényképre, egyre szemből, és egy-egyre mindkét oldalról" - idézte fel a Facebookon a történteket.

Stringfellow el is küldte a szemből és oldalról készült képeket. Ezeket:

A biztosítótársaság üzletkötője hamarosan emailben jelentkezett. "Pont olyan képekre lenne szükségem, amilyeneket készített, csak a járművéről" - írta.

"A vicc az, hogy amikor megkértem anyut, hogy fényképezzen le, még beszéltük is, hogy vajon mi szükségük lehet nekik ezekre a képekre. De az eszünkbe se jutott, hogy az autóra gondoltak" - írta a Facebookon. De a jókedvét még ez a ciki szitu se rontotta el. "Ahogy mondani szokták, vagy okos vagy, vagy dörzsölt. Az biztos, hogy az utóbbi nem vagyok" - írta.

A kommentelők is vele voltak, többen állították, hogy ők ugyanígy megjárták volna. És van olyan is, akivel pont ugyanez történt:

(Via BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt