Tanítási időben tartott előadást végzős gimnazistáknak az államtitkár

POLITIKA
2017 november 10., 18:56
comments 105

A nagykanizsai Mező Ferenc Gimnázium végzőseinek tartott előadást tanítási időben Cseresnyés Péter államtitkár, számolt be az RTL Klub Híradójának péntek esti adása. Az intézmény igazgatója szerint nem ők szervezték az eseményt, aminek 

az aktuális vidékfejlesztési kérdések volt a témája.

Cseresnyés nem volt hajlandó érdemben válaszolni az RTL Klub kérdéseire, szerinte

nem furcsa, hogy egy államtitkár iskolaidőben tart előadást gimnazistáknak, és az sem, hogy a gyerekek érdeklődnek a közélet iránt.

link Forrás

A fenntartó Kliket hiába kereste az RTL, nem válaszoltak a csatorna kérdésére. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint a politikának nincs helye az iskolában. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.