1 milliárd dollárt költöttek az első két percben az Alibaba éves nagy kiárusításán

Elindult az Alibaba szokásos, minden év november 11-én esedékes nagy napja, a Single's Day, amikor a kínai óriáswebshop rendkívüli kedvezményeket kínál. A karácsony elé időzített esemény minden évben rekordbevételeket hoz a cégnek, idén már két perc és 1 másodperc után összejött az 1 milliárd elköltött dollár (úgy 267 milliárd forint), egy óra és hat perc után már a 10 milliárd dollárt is sikerült megugrani.

A Single's Day a magyarok között is nagyon népszerű esemény, rendszerint az ekkor rendelt olcsó termékek miatt omlik össze a Magyar Posta.

 (via CNN)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.