Rálépett az anyja a budapesti kiselefánt farkára

Felvételeket tett közzé a Youtube-on a Budapesti Állatkert a 2017. november 8-án, három napja született kiselefánt első szoptatásáról:

A felvételeket feliratos kommentárral is ellátták. Egy drámai pillanat van, még az elején, amikor anyja rálép a mozdulatlan kiselefánt farkára. A kiselefánt ettől egyből életre kell, kalimpálni kezd, mígnem anyja lelép a farkáról. Ezután a kiselefánt már lábra áll, és megtalálja anyja emlőjét is.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.