Szexuális zaklatás vádja miatt felfüggesztették a Supergirl producerét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Andrew Kreisberget több nő is azzal vádolja, szexuálisan zaklatta őket. A Warner Bros. vizsgálatot indított az ügyben, és felfüggesztette a producert, aki olyan DC képregények feldolgozásán dolgozott, mint a Supergirl vagy a The Flash.

Fotó: Frederick M. Brown/AFP

Összesen 19 névtelenséget kérő férfi és nő számolt be a Variety-nek arról, hogy a producer helytelen módon érintette meg őket. A dolog jó pár éve folyhat, vádlói korábbi vagy jelenlegi kollégái. Kreisbergről azt állítják, fogdosott és megcsókolt nőket anélkül, hogy beleegyeztek  volna, és arra kérte női munkatársait, masszírozzák meg. (via HR)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.