Vona Gábor szerint Orbán kiégett, mentálisan megbillent ember

POLITIKA
2017 november 11., 07:08
comments 183

Havas Henrik könyvet ír róla, szerinte a Soros-terv abban a formában, ahogy a propagandamédia kommunikálja, nem létezik, és nincs meggyőződve róla, hogy Polt Péter 2019-ig a helyén marad - többek köözött ezek derültek ki az mno.hu interjújából, melyet a Jobbik elnökével készítettek. 

Vona Gábor a melegekről és a melegfelvonulásról jóval visszafogottabban nyilatkozik, mint korábban, és úgy érzi, már most is képesek baloldali embereket is megszólítani. Orbán Viktornak megadja a miniszterelnöknek járó tiszteletet, de már nem tartja túl sokra, és úgy véli, ő áll a korrupciós pókháló közepén, ezért őt is el kell számoltatni.

„Nagyobb a politikai tapasztalata és rutinja – ez tény, hiszen korábban kezdte a szakmát –, de mára felelőtlen, kiégett, mentálisan megbillent ember lett belőle. A miniszterelnök feladata az, hogy az országot jó célok mentén egyesíteni tudja. Orbán Viktor ellenben ma már mást sem csinál, mint a Fidesz szavazóinak politizál.”

Vona egyelőre nem tartaná jó ötletnek egy árnyékkormány felállítását, de ha most kellene kormányt alakítania, nem lenne probléma. Úgy gondolja, simán történhet valami még április előtt, ami kikezdi a mostani rendszert, mint fogalmaz:

„Ha kiderül, hogy a király meztelen, komoly lavinát indíthat el a társadalomban. És ez a parázs ott van a levelek alatt.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.