7,5 millió dollár kártérítést kaphat a férfi, aki megsérült dinnyevásárlás közben a Walmartban

külföld
2017 november 12., 05:32
comments 84

Egy alabamai esküdtszék 7,5 millió dolláros kártérítést ítélt meg egy 61 éves férfinak, aki két évvel ezelőtt egy Walmart áruházban sérült meg. A férfi csípőtörést szenvedett, elmondása szerint azért, mert a lába beakadt egy raklapba, miközben a dinnyéknél éppen le akart emelni egyet.

A Walmart képviselői szerint nem volt veszélyes a dinnyevásárlás az üzletükben, és a baleset a férfi figyelmetlenségéből fakadt. Sőt, azóta is ugyanúgy árusítják a dinnyéket az adott üzletben.

A Walmart amiatt is elégedetlen, hogy szerintük a kártérítés összege nincs arányban a sérülés mértékével, ezért fellebbezni fognak. (Fox News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.