7,5 millió dollár kártérítést kaphat a férfi, aki megsérült dinnyevásárlás közben a Walmartban

Egy alabamai esküdtszék 7,5 millió dolláros kártérítést ítélt meg egy 61 éves férfinak, aki két évvel ezelőtt egy Walmart áruházban sérült meg. A férfi csípőtörést szenvedett, elmondása szerint azért, mert a lába beakadt egy raklapba, miközben a dinnyéknél éppen le akart emelni egyet. 

A Walmart képviselői szerint nem volt veszélyes a dinnyevásárlás az üzletükben, és a baleset a férfi figyelmetlenségéből fakadt. Sőt, azóta is ugyanúgy árusítják a dinnyéket az adott üzletben. 

A Walmart amiatt is elégedetlen, hogy szerintük a kártérítés összege nincs arányban a sérülés mértékével, ezért fellebbezni fognak.  (Fox News)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.