7,5 millió dollár kártérítést kaphat a férfi, aki megsérült dinnyevásárlás közben a Walmartban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy alabamai esküdtszék 7,5 millió dolláros kártérítést ítélt meg egy 61 éves férfinak, aki két évvel ezelőtt egy Walmart áruházban sérült meg. A férfi csípőtörést szenvedett, elmondása szerint azért, mert a lába beakadt egy raklapba, miközben a dinnyéknél éppen le akart emelni egyet. 

A Walmart képviselői szerint nem volt veszélyes a dinnyevásárlás az üzletükben, és a baleset a férfi figyelmetlenségéből fakadt. Sőt, azóta is ugyanúgy árusítják a dinnyéket az adott üzletben. 

A Walmart amiatt is elégedetlen, hogy szerintük a kártérítés összege nincs arányban a sérülés mértékével, ezért fellebbezni fognak.  (Fox News)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.