7,5 millió dollár kártérítést kaphat a férfi, aki megsérült dinnyevásárlás közben a Walmartban

külföld
2017 november 12., 05:32
comments 87

Egy alabamai esküdtszék 7,5 millió dolláros kártérítést ítélt meg egy 61 éves férfinak, aki két évvel ezelőtt egy Walmart áruházban sérült meg. A férfi csípőtörést szenvedett, elmondása szerint azért, mert a lába beakadt egy raklapba, miközben a dinnyéknél éppen le akart emelni egyet.

A Walmart képviselői szerint nem volt veszélyes a dinnyevásárlás az üzletükben, és a baleset a férfi figyelmetlenségéből fakadt. Sőt, azóta is ugyanúgy árusítják a dinnyéket az adott üzletben.

A Walmart amiatt is elégedetlen, hogy szerintük a kártérítés összege nincs arányban a sérülés mértékével, ezért fellebbezni fognak. (Fox News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt