Masszív hidegfront és lehűlés jön

Mínuszok is lehetnek már az előttünk álló héten a Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzése szerint, ráadásul nem csak száraz hideg jön, csapadékos idő és szutyok vár ránk. 

Már hétfőn lehetnek zivatarok, főleg a déli országrészben, de az egész országban be lesz borulva az ég és nyirkos, szeles idő lesz. A keleti országrészben még 10-15 fok lehet napközben, de a Dunántúlon már inkább csak 4-8. A leghidegebb órákban akár 3-7 fok közé hűlhet a levegő. 

Kedden folytatódik a lehűlés, eső továbbra is elsősorban délen várható. A legalacsonyabb hőmérséklet 1-7, a legmagasabb 4-9 fok között alakul. 

Szerdán, csütörtökön és pénteken lesz némi napsütés az ország északi részén de a hűlés nem áll meg és már mínuszok is lehetnek. Napközben 6-10 fokig melegszik a levegő, éjszaka itt-ott mínusz 4 is lehet. 

A hétvégén is marad a késő őszi hideg. A leghidegebb órákban 1-6 fok, napközben 6-11 fok lesz, de borongós lesz az idő. Csak vasárnaptól lehet újra számítani a felhőréteg felszakadozására, cserébe erős széllökések lesznek országszerte és tovább csökkennek a nappali maximumok. (MET)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.