Masszív hidegfront és lehűlés jön

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Mínuszok is lehetnek már az előttünk álló héten a Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzése szerint, ráadásul nem csak száraz hideg jön, csapadékos idő és szutyok vár ránk. 

Már hétfőn lehetnek zivatarok, főleg a déli országrészben, de az egész országban be lesz borulva az ég és nyirkos, szeles idő lesz. A keleti országrészben még 10-15 fok lehet napközben, de a Dunántúlon már inkább csak 4-8. A leghidegebb órákban akár 3-7 fok közé hűlhet a levegő. 

Kedden folytatódik a lehűlés, eső továbbra is elsősorban délen várható. A legalacsonyabb hőmérséklet 1-7, a legmagasabb 4-9 fok között alakul. 

Szerdán, csütörtökön és pénteken lesz némi napsütés az ország északi részén de a hűlés nem áll meg és már mínuszok is lehetnek. Napközben 6-10 fokig melegszik a levegő, éjszaka itt-ott mínusz 4 is lehet. 

A hétvégén is marad a késő őszi hideg. A leghidegebb órákban 1-6 fok, napközben 6-11 fok lesz, de borongós lesz az idő. Csak vasárnaptól lehet újra számítani a felhőréteg felszakadozására, cserébe erős széllökések lesznek országszerte és tovább csökkennek a nappali maximumok. (MET)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.