RENDKÍVÜLI: Orbán Viktort választotta elnökének a Fidesz

Az 1369 fős Fidesz-kongresszus 1358 szavazattal, ellenszavazat nélkül Orbán Viktort választotta meg elnöknek - írja az MTI.

Az elnökség összetétele egy helyen változott: az Európai Számvevőszékhez távozó Pelczné Gáll Ildikó helyét Novák Katalin, az EMMI családügyi államtitkára vette át. Az örömhírt a szavazást lebonyolító Kontrát Károly jelentette be. 

Gulyás Gergely frakcióvezető 1310, Kubatov Gábor pártigazgató 1298, Novák Katalin 1297, Németh Szilárd 1281 szavazattal lett elnökségi tag. 

Orbán beszéde előtt röviden megköszönte a bizalmat. Felállva tapsolták és éljeneztek a küldöttek. Köszönetként azt mondta, hogy ebben a pártban még mindig nem posztot, hanem munkát és feladatot osztanak, ezért is ilyen sikeresek. Ünnepi a hangulat a Hungexpón. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.