RENDKÍVÜLI: Orbán Viktort választotta elnökének a Fidesz

politika
2017 november 12., 13:53
comments 222

Az 1369 fős Fidesz-kongresszus 1358 szavazattal, ellenszavazat nélkül Orbán Viktort választotta meg elnöknek - írja az MTI.

Az elnökség összetétele egy helyen változott: az Európai Számvevőszékhez távozó Pelczné Gáll Ildikó helyét Novák Katalin, az EMMI családügyi államtitkára vette át. Az örömhírt a szavazást lebonyolító Kontrát Károly jelentette be.

Gulyás Gergely frakcióvezető 1310, Kubatov Gábor pártigazgató 1298, Novák Katalin 1297, Németh Szilárd 1281 szavazattal lett elnökségi tag.

Orbán beszéde előtt röviden megköszönte a bizalmat. Felállva tapsolták és éljeneztek a küldöttek. Köszönetként azt mondta, hogy ebben a pártban még mindig nem posztot, hanem munkát és feladatot osztanak, ezért is ilyen sikeresek. Ünnepi a hangulat a Hungexpón.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.