Schmitt Pál arról beszélt a Fidesz-kongresszuson, hogy Orbán már a 2032-es olimpia megrendezésén gondolkodhat

POLITIKA
2017 november 12., 10:20
comments 279

Vasárnap zajlik a Fidesz kongresszusa, ahol olyan fontos kérdésekről döntenek majd, mint hogy ki legyen a Fidesz miniszterelnök-jelöltje. 

Az Index tudósítása szerint itt mondott beszédet a csalás és plágium miatt megbukott Schmitt Pál is, aki arról beszélt, hogy 20 év és hálával fogunk visszagondolni arra, hogy volt egy kormány, ami a sportot stratégiai ágazattá tette. 

Az Origó szerint Schmitt az olimpiáról beszélve egy álomgyilkos mozgalomról beszélt, míg az Index szerint azt emelte ki, hogy az olimpia évente csak egy százalékkal terhelte volna az ország költségvetését. 

Majd azzal folytatta: 

Ahogy az olimpiai ötletgazdát ismerem, már fontolgatja a 32-es olimpiát. Igaz, akkor már 70 éves lesz, de egy hetilap szerint még akkor is ő lesz döntéshozó helyzetben.

A szakdolgozatát másoló Schmitt egy intelmet is átadott a kongresszus résztvevőinek:

Hinni kell a lelkiismeretesen elvégzett jó munkában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.