Mézes horror

rémálmod
2017 november 13., 08:42

Milyen cuki kis nyaraló, bár talán kicsit túltolták a tányért - gondolja a zember. Bent majd fűrészporos tapéta lesz, meg gázpalack, meg mustársárga dörzsianyagú forgófotel. Majdnem.

Ennél sokkal stílusosabb a belépő, a Kelet-Indiai Társaság szalonjába lépünk.

Jobbra a sarokban a kőből épített áldozati gyertya mellett általában datolyát kínálunk az ezüst tálon, csak nem ma. Nem ma.

A másik falon egy mumifikálódott afrikai harcos krokodilbőr gúnyáját találjuk százezer éves teakfába szorulva.

Ebben a helyiségben nem tudjuk mi történik, de reméljük mindenki jól van. Mi már kezdjük kifejezetten furán érezni magunkat.

A konyha a zsiráfos zöld konyhaszekrénnyel a vihar előtti csend.

A fürdőszobában a Stranger Things 3. évadjának helyszínét találjuk, melyben az upside down kifordulva belefordul a fürdőszobába. Az eredmény meglehetősen gyomorforgató.

"Adjatok egy fix pontot és én kifordítom sarkaiból a világot."

Élet és halál kapuja ablaka. Egyáltalán nem értjük, hogy hová akar ez kilyukadni.

A sarokban a szlovák esti mese juhász bácsija (vagy Szent József?) azért imádkozik, hogy ne hulljanak a fejére a kavicsok, úgyhogy itt az idő, hogy lelépjünk innen és 4 deci Unicum mellett feldolgozzuk a látottakat.


Köszi, Virág!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.