Fürdőruhás Boratnak beöltöző cseh turistákat tartóztattak le Kazahsztánban

A múlt héten Kazahsztán fővárosában, Asztanában letartóztattak hat cseh turistát, akik néhány fotó kedvéért parókában és seggbevágó fürdőruhában öltöztek be Boratnak az I♥Астана felirat előtt. A helyi sajtó szerint a nyugati partybrokultúra exportálásáért fejenként 18 ezer forintos bírságot kaptak.

A kazahok nem nagyon szeretik, hogy Sacha Baron Cohennek hála a nyugati világ a bajszos, inkább balkáni figurának tűnő Borathoz kötik az országukat. A helyi kommentelők ennek ellenére megosztottak voltak, volt, aki szerint túl érzékenyek a kazah rendőrök, mások szerint a bűnösök nagyobb büntetést érdemeltek volna a város „megbecstelenítéséért”. (BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.