Informatika érettségire felkészítő könyvet olvastál, rajtam kék farmer volt

Vasárnap (nov. 12.) 17.45 körül a 2-es metrón a Déli pályaudvar felé utaztunk, mindketten az Örsön szálltunk fel, és az első csukló előtti rész végén ültünk le egymással átellenben. Sötét színű, vállig érő hajad volt és sötétbarna szemed, és egy informatika érettségire felkészítő könyvet olvastál. Rajtam szürkésbarna kabát és kék farmer volt, kezemben ajándéktáska. Utazás közben több pillantást is váltottunk, illetve amikor leszálltál a Blahán és utoljára összenéztünk, mintha egy kicsit el is mosolyodtál volna. Ezért úgy gondolom, hogy jó lenne ismét látnunk egymást, talán valamivel hosszabb időre, mint először.

Kérlek, írj, és ígérem, nem lesz olyan születésnapi meghívás, ami megakadályozhatná, hogy újra találkozzunk! :)

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.