Informatika érettségire felkészítő könyvet olvastál, rajtam kék farmer volt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Vasárnap (nov. 12.) 17.45 körül a 2-es metrón a Déli pályaudvar felé utaztunk, mindketten az Örsön szálltunk fel, és az első csukló előtti rész végén ültünk le egymással átellenben. Sötét színű, vállig érő hajad volt és sötétbarna szemed, és egy informatika érettségire felkészítő könyvet olvastál. Rajtam szürkésbarna kabát és kék farmer volt, kezemben ajándéktáska. Utazás közben több pillantást is váltottunk, illetve amikor leszálltál a Blahán és utoljára összenéztünk, mintha egy kicsit el is mosolyodtál volna. Ezért úgy gondolom, hogy jó lenne ismét látnunk egymást, talán valamivel hosszabb időre, mint először.

Kérlek, írj, és ígérem, nem lesz olyan születésnapi meghívás, ami megakadályozhatná, hogy újra találkozzunk! :)

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.