Informatika érettségire felkészítő könyvet olvastál, rajtam kék farmer volt

életmód
2017 november 14., 08:06
comments 54

Vasárnap (nov. 12.) 17.45 körül a 2-es metrón a Déli pályaudvar felé utaztunk, mindketten az Örsön szálltunk fel, és az első csukló előtti rész végén ültünk le egymással átellenben. Sötét színű, vállig érő hajad volt és sötétbarna szemed, és egy informatika érettségire felkészítő könyvet olvastál. Rajtam szürkésbarna kabát és kék farmer volt, kezemben ajándéktáska. Utazás közben több pillantást is váltottunk, illetve amikor leszálltál a Blahán és utoljára összenéztünk, mintha egy kicsit el is mosolyodtál volna. Ezért úgy gondolom, hogy jó lenne ismét látnunk egymást, talán valamivel hosszabb időre, mint először.

Kérlek, írj, és ígérem, nem lesz olyan születésnapi meghívás, ami megakadályozhatná, hogy újra találkozzunk! :)

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.