Olasz ételeket kezd el árusítani a Starbucks

A világ egyik legismertebb kávézólánca profilt bővít, miután összefogtak egy Londonban és Milánóban tevékenykedő pékipari vállalattal, a Princivel: a jövőben egyes kávézóikban pizzát, tiramisut és focacciát is lehet majd kapni. 

Egyelőre egy kávézóban nyitott meg a Princi-pult, a Starbucks anyavárosában, Seattle-ben, de a tervek szerint hamarosan újabb kirendeltségek nyílnak Milánóban, New Yorkban, Tokióban, Chicagóban és Sanghajban, és ismerve a Starbucks terjeszkedési lendületét, idővel biztos még több helyen. 

A vállalat azt ígéri, hogy több mint száz tétel fog szerepelni az étlapokon, és hogy a hozzávalókat Olaszországból importálják majd. A Starbucks kávézóiban eddig is lehetett szendvicseket és süteményeket venni, a váltást az jelenti majd, hogy nem késztermékeket fognak árulni, hanem rendelés után fogják ezeket helyben elkészíteni. 

Az 1986-ban alapított Princibe tavaly szállt be komolyabb összeggel befektetőként a Starbucks. (Quartz)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.