Olasz ételeket kezd el árusítani a Starbucks

A világ egyik legismertebb kávézólánca profilt bővít, miután összefogtak egy Londonban és Milánóban tevékenykedő pékipari vállalattal, a Princivel: a jövőben egyes kávézóikban pizzát, tiramisut és focacciát is lehet majd kapni. 

Egyelőre egy kávézóban nyitott meg a Princi-pult, a Starbucks anyavárosában, Seattle-ben, de a tervek szerint hamarosan újabb kirendeltségek nyílnak Milánóban, New Yorkban, Tokióban, Chicagóban és Sanghajban, és ismerve a Starbucks terjeszkedési lendületét, idővel biztos még több helyen. 

A vállalat azt ígéri, hogy több mint száz tétel fog szerepelni az étlapokon, és hogy a hozzávalókat Olaszországból importálják majd. A Starbucks kávézóiban eddig is lehetett szendvicseket és süteményeket venni, a váltást az jelenti majd, hogy nem késztermékeket fognak árulni, hanem rendelés után fogják ezeket helyben elkészíteni. 

Az 1986-ban alapított Princibe tavaly szállt be komolyabb összeggel befektetőként a Starbucks. (Quartz)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.