Orbán 102 millió forintos kormányzati támogatást adott a Mária Rádiónak

vallás
2017 november 14., 19:05
comments 193

A Magyar Közlönyben jelent meg, hogy „a Mária Rádió Közhasznú Egyesület, a Mária Út Közhasznú Egyesület, illetve a Volkra Ottó János – Magyar Múzsa Alapítvány támogatása érdekében 102 000 000 forint egyszeri átcsoportosítását rendeli el” rendkívüli kormányzati intézkedések, illetve civil és non-profit szervezetek támogatása alcímen. A fel nem használt részt vissza kell fizetni.

photo_camera Orbán Viktor miniszterelnök (elöl, j2) és Reiner Haseloff, Szász-Anhalt tartomány miniszterelnöke (elöl, j), illetve a magyar kormányzati delegáció Luther Márton tevékenységéről tartott előadást hallgat a wittenbergi városi templomban 2017. november 6-án. Fotó: Szecsődi Balázs / Miniszterelnöki Sajtóiroda / MTI / MTVA

Májusban Geszti Péter kampányolt emlékezetes módon a katolikus rádió mellett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.